Aanbod Venlo Adventures

Hierbij een overzicht van onze activiteiten en prijzen t.b.v. volwassenen die we momenteel aanbieden. Voor kinderactiviteiten is er een apart overzicht verkrijgbaar. Wij bieden ook speciale activiteiten aan voor scholen zoals sportdagen, introductiedagen en veel meer. Hierover informeren wij u graag.

Archery Tag

tijdsduur: 1 uur, vanaf €14,90 p.p. / minimaal 6 personen vanaf 14 jaar

Archery Tag is het beste te omschrijven als een kruising tussen trefbal en paintball mét pijl en boog! Het spel kan gespeeld worden zonder pijn en/of blauwe plekken. Actie en spanning gegarandeerd bij Archery Tag! Voordat het spel begint leert iedereen de basisprincipes van het boogschieten, waarna we het speelveld ingaan. In het speelveld staan verschillende objecten opgesteld, hier kun je je achter of op verschuilen. Aan de uiteindes van het speelveld worden vlaggen neergezet, die jij als team gaat veroveren. Een wedstrijdje Archery Tag kan worden gewonnen door beide vlaggen in bezit te hebben of doordat alle spelers van het andere team geëlimineerd zijn. Doordat er per speler slechts enkele pijlen in het spel zijn worden de spelers gedwongen zich over het speelveld te bewegen om nieuwe munitie te vinden. Durven jullie deze uitdaging aan?

PCP- schieten

tijdsduur: 1 uur, vanaf €14,90 p.p. / minimaal 4 personen vanaf 14 jaar

Onder begeleiding van een instructeur leer je richten en schieten met PCP pistolen of geweren (persluchtbuks). Iedereen gaat oefenen en pas wanneer iedereen de doelschijf raakt starten we een competitie met uiteindelijk een prijsuitreiking.

Alleen te boeken in Blerick of eigen locatie.


Boogschieten

tijdsduur: 1 uur, vanaf €14,90 p.p. / minimaal 4 personen vanaf 14 jaar

Boogschieten is een sport waarbij pijlen worden weggeschoten naar een doel met behulp van een boog. Wij leren je de basisprincipes van het boogschieten en richten op een target. Deze activiteit is altijd onder begeleiding van een instructeur.

BOOTCAMP

tijd: 1 uur, vanaf € 9,95 p.p. / minimaal 6 personen vanaf 14 jaar

Een leuke uitdaging om samen, actief bezig zijn met het team en vooral veel lol maken! Samen sjouwen met balken, autobanden, kettingen of zo snel mogelijk op en neer rennen. Op het einde wordt er tegen elkaar gestreden, waarbij het niet alleen om kracht en snelheid gaat maar vooral om samenwerken. Welk team presteert het beste?


OBSTACLE RUN EXPERIENCE

tijd: 1 uur, vanaf €12,99 p.p. / minimaal 6 personen vanaf 14 jaar

Missen jullie een uitdaging met je vrienden en/of familie? Kun je niet wachten om deel te nemen aan obstacle runs zoals MudMaster of Strong Viking? Dan hebben wij wat voor jullie! De mogelijkheid om lekker een uur te komen buitenspelen, over hindernissen te klimmen, door banden te rennen, onder netten door te tijgeren en nog veel meer uitdagingen! Op het einde natuurlijk een competitie van team tegen team. Ook hierbij is een goede samenwerking van belang!

Alleen te boeken in Blerick.

De volgende activiteiten kunnen alleen geboekt worden i.c.m. een van bovenstaande activiteiten:

Opblaasbaar Twister

tijdsduur: 30 minuten, vanaf € 4.95 p.p. / minimaal 6 personen

Wie is er lenig? Of wie reageert er het snelste? Nu mag je het supergroot spelen op een opblaasbaar Twister kussen. Plezier gegarandeerd!

Sabreren

tijdsduur: 30 minuten, vanaf € 9,95 p.p. / minimaal 6 personen

Een champagne fles wordt bij de voet in één hand vastgehouden. Met de andere hand slaat men het blad van de sabel, langs de hals van de fles. Door de stoot en de inwendige druk, vliegt de hals weg met de kurk er nog in.

Koffie/thee met limburgse vlaai

€ 3,30 p.p. / minimaal 8 personen / de gehele dag te plannen

Een lekker stukje Limburgse vlaai, met koffie/thee.

Lunch

te boeken tussen 12 & 14 uur / € 11,50 p.p. / minimaal 8 personen

3 gesorteerde luxe broodjes belegd met vlees-en[1]kaaswaren, sla, ei en rauwkost. Met 1 stuk gesorteerd vers fruit. Met Jus d'orange, melk, thee/ koffie en water.

Lunch Deluxe

te boeken tussen 12 & 14 uur / € 13,50 p.p. / minimaal 8 personen

Rundvleessoep of Tomatensoep. 2 gesorteerde luxe broodjes belegd met vlees-en[1]kaaswaren, sla, ei en rauwkost. 1 stuk gesorteerd vers fruit. Met Jus d'orange, melk, koffie/ thee of water.

Lunch BBQ

te boeken tussen 12 & 14 uur / € 10,50,- p.p. / minimaal 8 personen

We maken de BBQ aan om hamburgers op te bakken. Voor iedereen hebben we 2 broodjes hamburger. Vegetarisch, rund of kip naar keuze met saus (graag van tevoren doorgeven).

Avond BBQ

te boeken tussen 16 & 20 uur / € 15,90 p.p. / minimaal 8 personen

Mix van 5 soorten vlees á 4 stukken p.p. Kipfilet, Biefstuk, Barbecueworst, Speklap, Hamburger.
Zomerse gemengde salade, zomerse tomatensalade, fruitige Farmersalade, frisse rode koolsalade, aardappelsalade, knoflook, cocktail, shaslick saus, stokbrood & kruidenboter.

Avond BBQ DELUXE

te boeken tussen 16 & 20 uur / prijs op aanvraag / minimaal 8 personen

Avond buffet

te boeken tussen 16 & 20 uur / prijs op aanvraag / minimaal 8 personen